Nog steeds problemen met Valys

© Omroep Max

Er gaat al jaren veel mis bij vervoerder Valys. Zo komen de taxibusjes regelmatig te laat en doen de reizigers, voornamelijk ouderen en mensen met een beperking, extreem lang over hun rit. Connexxion, uitvoerder van Valys, reageert in de studio van Omroep Max op deze veelvoorkomende problemen. Donderdag-avond, 19.25 uur op Nederland 2.

Er zijn diverse opnames gemaakt waarbij ook daadwerkelijk taxi-ritten zijn gemaakt.

Diep triest zijn de verhalen die je soms hoort, en waar van je je afvraagt: ‘hoe is het in Godsnaam mogelijk?’

(zie ook mijn berichtjes onder de kop ‘Valys’)


Comments

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Peter Hendriksen, Edwin. Edwin said: Nieuw: Nog steeds problemen met Valys – Er gaat al jaren veel mis bij vervoerder Valys. Zo komen de taxibusjes regel… http://ow.ly/1ateUZ […]